About me

Ik ben media freelancer op het gebied van tekst, social, redactie en online. Momenteel ben ik verbonden aan het voetbalmagazine Staantribune (redacteur / webmaster), TVGids Media BV ((eind)-redacteur) en heb ik onder meer bijdrages geleverd aan onder andere AD/ De Stentor, Sport & Life, Reishonger, Sportmagazine Flevoland, Vice Sports en diverse andere platformen.

Daarnaast is zojuist mijn eerste boek verschenen (de biografie van oud-PSV’er Nii Lamptey) en staan er enkele andere boeken in de planning.

Voor mijn freelance bestaan was ik jarenlang verbonden aan RTL, waar ik me bezighield met online productie/redactie voor onder andere Voetbal Inside, RTL GP, RTL7 Darts, Tour Du Jour, de Europa League, RTL 7, Matchwinner, Koning Voetbal, Het Perfecte Plaatje en tal van andere programma’s.

Inmiddels heb ik ruime ervaring met online journalistiek, nieuwsgaring, tekstschrijven, livestreams en liveblogging, maar ook videomontage, filmen, fotografie, fotobewerking, redactie, productie, distributie, social media, concepting: you name it.

Persoonlijk

Opgegroeid en woonachtig in de Flevopolder, maar veel heen en weer pendelend naar de grote steden. Veel affiniteit met sport, zowel actief als passief. Nieuwsgierig, positief en altijd te porren om op reis te gaan!

Ik ben altijd benaderbaar voor nieuwe, leuke opdrachten en projecten! Contacten kan HIER of via Twitter of LinkedIn.