About me

Wat ik doe

Momenteel ben ik verbonden aan het voetbalmagazine Staantribune (redacteur / online coordinator), schrijf ik regelmatig artikelen voor het online magazine Atlas Obscura en ben ik bezig met het opzetten van een webshop (werk in uitvoering, snel meer!)

Ook ben ik op dit moment bezig met het schrijven van drie boeken: Een biografie over oud-PSV’er Nii Lamptey, een boek over voetbal in niet-erkende landen en een boek over de harde kern van PSV. Hierbij neem ik voor twee boeken ook een groot deel van alle werkzaamheden op me die bij het uitgeven van een boek komen kijken. Promotie, fotografie, social media, vormgeving…

Voor mijn freelance bestaan was ik jarenlang verbonden aan RTL, waar ik me bezighield met online productie/redactie voor onder andere Voetbal Inside, RTL GP, RTL7 Darts, Tour Du Jour, de Europa League, RTL 7, Matchwinner, Koning Voetbal, Het Perfecte Plaatje en tal van andere programma’s.

Inmiddels heb ik ruime ervaring met online journalistiek, nieuwsgaring, livestreams en liveblogging, maar ook videomontage, filmen, fotografie, fotobewerking, redactie, productie, distributie, social media, concepting: you name it.

Persoonlijk

Opgegroeid en woonachtig in de Flevopolder, maar veel heen en weer pendelend naar de grote steden. Veel affiniteit met sport, zowel actief als passief. Nieuwsgierig, positief en altijd te porren om op reis te gaan!

Ik ben altijd benaderbaar voor nieuwe, leuke opdrachten en projecten! Contacten kan HIER of via Twitter of LinkedIn.