Media over boek Nii Lamptey

Afgelopen maanden is er gelukkig genoeg aandacht geweest in de media voor mijn boek over Nii Lamptey. Niet alleen was dat natuurlijk erg leuk, maar ook erg leerzaam om meer te leren over het uitgeefvak en promotie van een boek.

Uiteraard was er de nodige aandacht bij Staantribune, waar diverse artikelen over Nii Lamptey gepubliceerd werden. Ook was daar uiteraard de podcast met Aad de Mos.

In Voetbal International stond een artikel van maar liefst zes pagina’s, maar ook op VI Pro was het artikel te lezen. Een korter artikel was online gratis te lezen. In Belgie verscheen er een groot artikel in de landelijke krant HLN (zowel print als online)

Ook in diverse regionale media was er aandacht. Zo schreef ik een essay over Lamptey voor het Friesch Dagblad (print en online) en stonden er grote artikelen in de kranten FlevoPost en De Drontenaar (beiden zowel print als online). Bij Omroep Flevoland mocht ik op de radio vertellen over deze oud-voetballer.

Uiteraard pikten ook diverse andere voetbalmedia het nieuws op, waaronder grote PSV-sites als De PSV Supporter, de Supportersvereniging PSV en PSV Inside. Bovendien had PSV zelf een twitter-actie rondom het boek, evenals FC Afkicken. En uiteraard werd er op Twitter door diverse mensen gerefereerd aan het boek, onder wie Aad de Mos en presentator Koert Westerman.

Nogmaals: Ik ben erg blij het het boek en alle aandacht. Niet alleen was de totstandkoming ervan een groot avontuur, maar ook het schrijven en het uitgeven ervan zelf. Enorm leerzaam en ik kan bijna niet wachten tot mijn volgende project!