Samenwerking Staantribune en FC Afkicken

Twee jaar geleden was ik in Abchazië, een vrijwel niet-erkend land dat ligt tussen Georgië en Rusland. Georgië ziet het gebied als een opstandige provincie, maar sinds de burgeroorlog van 1993 is het een de facto republiek. De reden dat ik daar was: De ConIFA World Football Cup, een WK voor eigenlijk elk land/regio/volk dat geen lid kan worden van de FIFA. Namens Staantribune deed ik hier verslag van, overigens als enige Nederlandse medium.

Dit jaar doe ik namens Staantribune opnieuw verslag van dit toernooi; dit keer vanuit Londen. Maar niet alleen: Dit keer is er een samenwerking opgezet met online voetbalkanaal FC Afkicken. Een enorm leuk en uniek project, en tevens ben ik trots op deze samenwerking.

Het hele toernooi is te volgen via www.staantribune.nl/conifa en www.youtube.com/fcafkicken.