Sport & Life #2

Komende maand komt editie #2 uit van Sport & Life: Zwolle en ook aan deze editie heb ik weer mogen meewerken. Het magazine zal halverwege mei verschijnen en is verkrijgbaar bij diverse gemeenten, sportclubs en bedrijven in de regio Zwolle (oplage: 10.000).

De kick-off voor #2 is inmiddels geweest en vond plaats in Landstede Sportcentrum te Zwolle. Na enkele presentaties hebben we ook de Eredivisietopper tussen basketbalploegen Landstede en Leiden bezocht. Het begin van iets moois!

Komende editie heb ik artikelen geschreven over de Dutch Darts Masters, die eind mei plaatsvinden in de IJsselhallen. Daarnaast dook ik het verleden in van de Koude Oorlog en dat resulteerde in artikelen over de IJssellinie op Landgoed de Haere (nabij Olst) en een wandeling over een terrein waar vroeger kernwapens lagen opgeslagen (nabij het Drentse gehucht Darp). Ook onderzocht ik het verleden van de Zuiderzeetram en nam ik een kijkje op mtb-route Roggebotzand (tevens een persoonlijke favoriet als het gaat om mtb-routes).

Meer info over Sport & Life is hier te vinden.